Bewoners reunie 2017

Op dinsdag 27 juni 2017 bestaat bewonersvereniging Wonen en Leven 50 jaar.

 

Daarom organiseren wij op die datum een grote bewoners reünie. De reünie start om 18:30 uur.Woont u Nieuwland of heeft u Nieuwland gewoond dan bent u van harte welkom. Leuk om samen die oude verhalen op te halen en die herinneringen te delen. Wij zijn altijd op zoek naar mooie verhalen.

 

Wij zorgen natuurlijk voor hapje, drankje en een gezellig achtergrond muziekje.

 

Heeft u nog oude foto's over Nieuwland, neem die dan mee. Van de mooiste verhalen en foto's maken wij een herinneringsboekje. (wij kopiëren en scannen alles ter plekke) U kunt uw foto's direct weer mee terug nemen.

 

laat ons even via e-mail weten dat u komt (en met hoeveel), wij zorgen dat er dan een mooi presentje voor u klaar ligt. Ons e-mail adres is: wenleven@caiway.nl

 

 

Pagina nieuws

Wonen en Leven bestaat 50 jaar-Bewonersreunie

Door Jeffrey Davidsz, 31-5-2017

 

Wijk en Bewonersvereniging Wonen en Leven viert op dinsdag 27 juni 2017 haar 50 jarig bestaan. Wonen en Leven Nieuwland is opgericht op 27 juni 1967 en heeft zich vanaf die tijd altijd voor de bewoners van Nieuwland ingezet. Natuurlijk willen wij dit heugelijke feit niet zomaar voorbij laten gaan en daarom organiseert Wonen en leven Nieuwland op 27 juni een grote bewoners reünie.

 

Zij nodigen iedereen uit die in Nieuwland heeft gewoond of nog steeds in Nieuwland woont om deze reünie bij te wonen. De reünie zal plaats vinden op Het Speeleiland , Dr. Schaepmansingel 51, 3118 XH Schiedam.  De reünie begint om 18:00 uur en duurt tot 20:30 uur.

 

Wilt u ook nog zien hoe Nieuwland veranderd is? Loop dan mee met de 2 wandelingen die voor de reünie georganiseerd worden. Onder begeleiding van gidsen lopen we langs verschillende projecten van Nieuwland. Onderweg zult u geïnformeerd worden hoe wij Nieuwland aangepakt hebben. De start is om 17:00 uur vanaf het Wijkcentrum Dreesplein, Willem Dreesplein 2, 3119 CW Schiedam. Inloop vanaf 16:45 uur. De wandelingen duren ongeveer een uur en zullen eindigen op het Speeleiland waar u kunt aansluiten bij de reünie van Wonen en Leven. 

 

Heeft u oude foto’s van Nieuwland, dan vragen wij of u die wilt mee brengen. Wij zoeken nog oude foto’s van Nieuwland om ons fotoarchief aan te vullen. Wij scannen ze ter plekke in zodat u de foto’s gelijk weer mee terug kunt nemen. Oude verhalen over Nieuwland zijn ook welkom, die kunnen wij gebruiken voor onze website, om de geschiedenis van Nieuwland nog beter in kaart te brengen.

 

Wij vragen u om zich vooraf op te geven bij Wonen en Leven Nieuwland, het liefst via e-mail: WenLeven@caiwai.nl of anders telefonisch bij Joop de Beer, 010-426.38.22  zodat wij een inschatting van het aantal deelnemers kunnen maken.

 


Lees meer »

 

Nieuwland in beeld