Contact

Communicatiebureau Nieuwland
Dit is de website van wijk Nieuwland in Schiedam. Op deze website vindt u de agenda, wijkfoto’s en nieuws uit de wijk Nieuwland Schiedam.

 

Zowel de teksten als het beeldmateriaal vallen onder het copyright van de Wijk Onderneming Nieuwland i.o (WON). De Wijk Onderneming Nieuwland i.o. (WON) besteedt zorg aan het onderhouden van de site. Toch is het mogelijk dat informatie niet meer helemaal juist is of (deels) verouderd. Als u dit tegenkomt, meld het ons dan via e-mail of telefoon.

 

Disclaimer

Aan de verstrekte informatie en beeldmateriaal kunnen geen rechten worden ontleend. De Wijk Onderneming Nieuwland i.o. (WON) kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. De Wijk Onderneming Nieuwland i.o. (WON) aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de site. Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. en aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

 

De website is gemaakt door  Sitix.nl – www.sitix.nl

 

De redactie is in handen van het Communicatiebureau Nieuwland

U kunt ons bereiken op het volgende  e-mail adres: nieuwlandschiedam@gmail.com

Ook kunt u telefonisch contact opnemen met

Jeffrey Davidsz, tel 06-20448621

 

De Wijk Onderneming Nieuwland i.o.(WON) is altijd op zoek naar vrijwilligers.

Lijkt u leuk om zich in te zetten voor de wijk Nieuwland, neem dan contact met ons op.

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar verhalen en artikelen, ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen.

nieuwlandschiedam@gmail.com

 

 

 

Nieuwland in beeld