Hans Poldervaart

Hans Poldervaart (overleden in 2016)

 

 

Hans was een pioneer in Nieuwland. Toen hij in 2001 in Nieuwland kwam werken ging het niet goed met de wijk. In dienst bij Sonor, was hij een opbouwwerker van het eerst uur. De bewoners hadden geen vertrouwen in het professionele netwerk en de toekomst van de wijk. Dat was een uitdaging voor Hans.

 

Hoewel zijn roots in Vlaardingen lag was hij al gauw verkocht aan Schiedam. Helaas moest in 2009 Sonor Nieuwland verlaten, omdat zij niet keuze waren geworden bij de aanbesteding van het opbouwwerk in Schiedam. Dat gemis is nog steeds voelbaar in Nieuwland.

 

Wij kennen Hans als een warm mens, die hele duidelijke doelen formuleerde  Zijn strijd tegen zijn ziekte kon hij niet winnen maar zijn voetsporen zullen altijd in Nieuwland blijven staan.

 

Heeft u nog een leuke foto of een leuk verhaal over uw contact met Hans Poldervaart, laat ons dat dan even weten.  Dit kunnen wij op deze pagina toevoegen.

 

Pagina nieuws

Nieuwe fotos op de website uit het jaar: 2006

Het Nieuwland foto archief is erg groot. Iedere keer vullen wij het fotoboek van de website Nieuwland aan met nieuwe foto’s.

 

Uit het jaar: 2006

Van: Willem Versteeg

 

Het zijn de foto’s van:

In 2006 nam opbouwwerker Hans Poldervaart afscheid van Nieuwland. Hans was vanaf het eerste uur betrokken bij de heropbouw van Nieuwland. Hans was een harde werker die veel voor Nieuwland heeft gedaan. Bij zijn afscheid waren dan ook veel bewoners en wijkwerkers aanwezig.

Hans Poldervaart is in 2016 overleden en zijn verdiensten zullen wij niet vergeten, Hans heeft op deze website een eigen plek gekregen.

 

 

Klik links op foto van het fotoboek of op onderstaande link.

Kies het jaar van het fotoboek. Veel  plezier met het bekijken van de foto’s

------>-------->------>-------->

Fotoboek Nieuwland Schiedam


Lees meer »

 

Nieuwland in beeld