Welkom bij MAC Brandersstad

WIE ZIJN WIJ?

MAC Brandersstad is een cliënt gestuurde Multifunctioneel Activiteiten Centrum, een ontmoetingsplek voor mensen met een psychiatrische achtergrond en voor de bewoners van Schiedam.

 

VOOR WIE IS MAC BRANDERSSTAD?

Het MAC biedt diverse activiteiten voor mensen die op zoek zijn naar een prettige en zinvolle

dagbesteding. Iedereen is welkom.

 

WAT HEBBEN WIJ GRATIS AAN TE BIEDEN?

Vrijdagmiddagactiviteiten

Elke vrijdagmiddag van 14:00 — 16:00 uur een inloopactiviteit, zoals Bingo, Film en spelletjes.

Inloopactiviteiten

Er is een groot aanbod inloopactiviteiten dat per week varieert. Voor het actuele aanbod kunt u zich aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief ‘Te doen’, die per mail verzonden wordt. Geef uw emailadres door viamacbrandersstad@gmail.com en u bent meteen op de hoogte! Een papieren versie van de nieuwsbrief is verkrijgbaar bij de balie van het MAC.

 

WAT HEBBEN WIJ VOOR EEN KLEIN BEDRAG AAN TE BIEDEN?

Heerlijk verse Lunch

Van maandag tot en met vrijdag verzorgen wij tussen 12:00 en 13:30 uur een goede en betaalbare lunch, met altijd verse soep, broodjes, een warm hapje en een toetje. Op maandag en woensdag is er een warme maaltijd.

 

En op dinsdag en donderdagavond hebben we ook een 3-gangen menu

Op geven voor 12 uur , kosten daar van zijn nu nog € 5,00

 

 

 

Warm eten

Op zaterdag serveren wij vanaf 17:30 uur een warme maaltijd. De kosten zijn € 5,- voor een 3-gangen menu.

Meldt u zich op zaterdag voor 15:00 uur aan, via telefoonnummer 010–246 3724 of bij de counter/balie.

Was en Strijk Service

Bij onze was- en strijkservice kunt u voor een klein bedrag uw was laten doen. Is uw wasmachine kapot of heeft u geen tijd om te strijken? Breng uw was dan bij ons. Voor prijzen en overige informatie kunt u terecht bij de balie.

 

Reperatieservice

Is uw magnetron, mixer, computer of ander elektronische apparatuur kapot? Wij kijken deze graag voor u na (niet ouder dan 5 jaar) Wij geven advies voor reparatie en u hoort van te voren wat de kosten zin. U kunt u apparaat aanbieden elke dag bij de balie. Op dinsdagmiddag van 13:00 - 16:30 uur is onze reparateur Fred aanwezig.

 

Computer

Wij hebben internet-computers. U kunt terecht met al uw computervragen op maandag van 10:00 tot 12:00 uur en op dinsdag van 13:00 tot 14:30 uur door William.

 

Internetinloop

Elke dag is ons computerlokaal te gebruiken tussen 9.00 en 12.00 en 13.00 en 16.00 uur.

 

WAT HEBBEN WIJ TE KOOP?

Lijstenmakerij

Bij de professionele lijstenmakerij van MAC Brandersstad kunt u terecht om uw schilderijen, tekeningen en foto’s in te laten lijsten. De lijstenmakerij heeft een groot assortiment aan lijsten. Klanten krijgen advies bij de keuze van een geschikte lijst. De lijstenmakerij levert aan particulieren, bedrijven en galerieën. De lijstenmakerij is dinsdag en donderdag geopend van 9:00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16:00 uur. En maandag van 9.00 tot 12.00 uur

 

Etalage

Ziet u iets leuks in onze etalage, maar niet in de juiste kleur of maat? Vraag gerust even na wat er dan mogelijk is, al onze producten zijn handgemaakt.

 

Openingstijden

Maandag-vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur

Zaterdag van 12:00 tot 19:00 uur

 

Adres:  Spinhuispad 19, Schiedam

Tel. 010-246.37.23.

www.mijndoel.info

 

 

Pagina nieuws

Gedichtenworkhop in MAC Brandersstad, woe 8 Nov

Woensdag 8 November is er weer een gedichtenworkshop onder leiding van Freek Boon, humanist bij GGZ-Delfland. Het thema is kleur en de dichtvorm is naar eigen keuze. Freek neemt gekleurd creatief werk mee ter inspiratie. Iedereen is welkom om deze workshop bij te wonen. Mac Brandersstad, Spinhuispad 19, Schiedam. Van 13.30 uur tot 15.00/15.30 uur
Lees meer »

Maaltijden op dinsdag en donderdag in het MAC

Elke dinsdag en donderdag serveren wij een 3 gangen maaltijd in MAC Brandersstad, Spinhuispad 19. Van 17.00 tot 19.00 kunt u terecht voor slechts 5 euro. Opgeven voor 13.00 uur ivm inkopen: 010-2463724
Lees meer »

Maaltijden op dinsdag en donderdag in het MAC

Nog steeds zijn er in MAC Brandersstad elke dinsdag en donderdag maaltijden te verkrijgen, ook om mee te nemen. Om 17.30 starten we met een voorgerecht waarna de hoofdmaaltijd en een toetje volgt. Dit alles voor 5 euro!
Lees meer »

Gedichtenworkshop in MAC Brandersstad op 12 april

Van 13.30 tot 15.30 uur is er onder leiding van Freek Boon, humanist bij GGZ-delfland een workshop gedichten schrijven. Het thema is kwetsbaarheid en kracht en er is een mogelijkheid om met een wedstrijd van denkraam mee te doen. Het mag in rijmvorm maar het hoeft niet. Sterker nog: het kan in een zogenoemde vrije versvorm.
Lees meer »

30 maart lezing: Gek van surrealisme

Op donderdag 30 maart is er een lezing op de Stadhouderslaan: Gek van Surrealisme. Iedereen is welkom.
Lees meer »

Elke woensdag meepraatgroep in MAC Brandersstad

Elke woensdag van 13.30 tot 14.30 uur hebben we in de inloop een gezellig samenzijn met een thema. Vind je het leuk om mee te praten onder het genot van een kopje koffie of thee, ben je van harte welkom.
Lees meer »

Heerlijkt maaltijd voor €2,50 bij MAC Brandersstad

MAC Brandersstad doet mee aan de langste tafel in de week van geluk. Voor € 2,50 kunt u deelnemen aan een maaltijd op zaterdag 24 en dinsdag 27 September. Opgeven bij de balie: 010-2463724, of u loopt even binnen bij het Spinhuispad 19
Lees meer »

Lezing over Constant Nieuwenhuis, kunstenaar

DOEL Schiedam organiseert 20 september een lezing over Constant Nieuwenhuis, een van de beroemdste kunstenaars uit de 20e eeuw. Hij was een multitalent
Lees meer »

Schilderworkshop

Schilderworkshop donderdag 21 juli door kunstenaar Florian Baltus
Lees meer »

Gedichten workshop bij MAC Brandersstad!

 

 

Iedereen is van harte welkom!

 

 

 

 


Lees meer »

Gedichten workshop bij MAC Brandersstad!

 

 

Iedereen is van harte welkom!


Lees meer »

Kom gezellig mee dan gaan we samen op stap!

Door Latifa, 30-11-2015

 

Iedereen is welkom!

 


Lees meer »

 

Nieuwland in beeld