Markante Nieuwlanders

In al die jaren dat er hard gewerkt wordt aan de wijk Nieuwland zijn er mensen geweest die een belangrijke rol voor de wijk gespeeld hebben. Die mensen hebben zich met ziel en zaligheid ingezet om Nieuwland de wijk te maken zoals die nu is. Wij kunnen deze mensen niet genoeg bedanken voor het harde werk en de inzet die zij getoond hebben. Helaas zijn sommige van hen niet meer onder ons en anderen zijn uit de wijk verhuisd. Toch zijn wij hen niet vergeten en daarom deze pagina als dankbaarheid voor hun inzet.

 

Kent u ook iemand die zich jaren lang voor Nieuwland heeft ingezet en die op deze pagina thuis hoort, neem dan contact met ons op.

 

 

Op dit moment zijn de volgende markante Nieuwlanders op de website te vinden.

Cor Putters 

Jaap Baron

Jan Schriek

Pagina nieuws

Markante Nieuwlander: Cor Putters

Door Jeffrey Davidsz, 19-08-2013

 

In onze nieuwe rubriek markante Nieuwlanders stellen wij u Nieuwlanders voor die heel veel de wijk gedaan hebben en helaas niet meer onder ons zijn of uit de wijk zijn verhuisd.

 

Cor Putters  (1935-1998)

Cor was een betrokken Nieuwlander die grote verdienste had voor Wonen en Leven.  Cor is geboren op 15 juli 1935 in Schiedam. Hij is geboren in de Wattstraat en opgegroeid……………….. Lees meer:  Cor Putters


Lees meer »

Markante Nieuwlander: Jaap Baron

door Jeffrey Davidsz, 1-8-2013

 

In onze nieuwe rubriek markante Nieuwlanders stellen wij u Nieuwlanders voor, die veel de wijk gedaan hebben en helaas niet meer onder ons zijn of uit de wijk zijn verhuisd.

 

Precies 4 jaar geleden, op 1 augustus 2009, is Jaap Baron overleden. Jaap was altijd aan het werk voor Nieuwland of voor andere vrijwilligersorganisaties.  Zijn verhaal kunt u lezen onder  Jaap Baron


Lees meer »

 

Nieuwland in beeld