Wijksport- en Cultuurvereniging Nieuwland

Kinderen die in Nieuwland wonen kunnen via de Wijksportvereniging structureel deelnemen aan diverse sportactiviteiten in de wijk. Dit schooljaar maken 7 sporten onderdeel van de Wijksportvereniging. De kinderen kunnen na een aantal kennismakingslessen lid van de vereniging worden. Voor een aangepast bedrag kunnen ze sporten in de eigen vertrouwde omgeving. Kinderen kunnen met vragen over de Wijksportvereniging terecht bij hun gymnastiekleraar of juf. Sinds schooljaar 2016-2017 is Cultuur toegevoegd aan het aanbod. Stichting Mooi Werk biedt dit jaar een viertal verschillende activiteiten aan.

 

 

 

 
Meer informatie over de Wijksport-en Cultuurvereniging Nieuwland is te vinden op nieuwland.wsvschiedam.nl
 
 
 

 

Pagina nieuws

Kick-Off Wijksportvereniging 2015-2016

Door: Goran Miskovic 3-9-2015

 

Woensdagmiddag 2 september was het weer zover; de Kick Off van de Wijksportvereniging Nieuwland van schooljaar 2015-2016. Heel veel kinderen deden mee aan de clinics in de wijk!

 

 


Lees meer »

Wijksportvereniging Nieuwland 2014-2015 van start!

Door: Goran Miskovic 8-10-2014 

 

Woensdagmiddag 17 september j.l. was het weer zover; de Kick Off van de Wijksportvereniging Nieuwland van schooljaar 2014-2015. Op een zonnige middag deden tientallen, zo niet meer dan honderd kinderen, mee aan de vele clinics in de wijk. 

 


Lees meer »

Wijksportvereniging Nieuwland op het ijs!

Door Goran Miskovic, 5-12-2013

 

De handballeden van de Wijksportvereniging Nieuwland zijn afgelopen maandag gezamenlijk naar Winterland in het centrum van Schiedam gegaan. Het was een initiatief van handbalvereniging DWS om de binding met de kinderen te versterken. Een groep van 30 kinderen heeft zich uitstekend vermaakt op de ijsbaan en op de glijbaan aan de overkant op het land van belofte. Na wat inspannende activiteiten is het bezoek afgerond met een heerlijk warme chocomel en een patatje.

 

Handbal WSV Nieuwland


Lees meer »

Kick-Off Wijksportvereniging 11-9

Door Goran Miskovic, 16-09-2013

 

Op woensdagmiddag 11 september organiseerde de Wijksportvereniging Nieuwland de Kick-Off voor dit schooljaar. De sportieve speurtocht door de wijk is een groot succes geworden!

 


Lees meer »

Kick-Off Basketbal

Door Goran Miskovic, 29-05-2013

 

Op woensdagmiddag 15 mei is met een heuse Kick-Off een startsein gegeven voor basketbaltrainingen in de wijk Nieuwland. Basketbal wordt namelijk als zesde sport toegevoegd aan de Wijksportvereniging Nieuwland. Op het Lieftinckplein konden Nieuwlandse kinderen kennis maken met de sport en werden er diverse shows gegeven.

 


Lees meer »

 

Nieuwland in beeld